Hololens demonstratie pakket

Maak indruk op werknemers, klanten en prospects. Zet de HoloLens in op beurzen, op evenementen of binnen uw eigen kantoormuren, en laat zien waartoe u in staat bent als ondernemer. Een HoloLens huren is daarvoor de ideale manier. Onderzoek de mogelijkheden die Augmented Reality (AR) u zakelijk kan bieden.

Combineer de werkelijkheid met de gewenste toevoegingen in de vorm van lagen en ontwikkel uw ideeën tot het volgende niveau. Het huren van deze nieuwste AR headset houdt de initiële kosten van de technologie beperkt, maar maakt wel direct duidelijk waartoe u in staat bent.

Hololens demonstratie Small voordeelpakket

  • Microsoft Hololens headset.
  • Diverse mixed reality apps.
  • Vier uur op locatie + operator.
  • Transport en installatie in Nederland.
Offerte aanvragen

Hololens demonstratie Large voordeelpakket

  • Microsoft Hololens headset.
  • Diverse mixed reality apps.
  • Vier uur op locatie + operator.
  • Transport en installatie in Nederland.
  • Lokaal netwerk voor meekijken en opnamen.
Neem contact op

HoloLens huren voor een beurs

Een HoloLens is nog relatief onbekend, maar zal net als de Google Glass en Virtual Reality snel aan populariteit winnen op beurzen. Door de Mixed Reality mogelijkheden van de HoloLens bent u als standhouder in staat om bezoekers van een beurs iets te laten zien wat ze nog niet kennen. En dat kan zomaar helpen bij het onthouden van uw bedrijfsnaam of het profileren van uw bedrijf bij toekomstige werknemers.

HoloLens fun

Fun mag zeker niet worden vergeten. Vooraanstaande ontwikkelaars werpen zich op de HoloLens, dus de hoeveelheid content neemt snel toe. Zet de AR-bril in voor een stukje ontspanning, laat medewerkers of standhouders genieten van een wereld waarin realiteit en virtuele realiteit met elkaar vervlochten zijn. Maak indruk, maar geniet bovenal!

Augmented Reality verovert de zakelijke wereld

De kans dat de Augmented Reality de zakelijke wereld gaat veroveren is groot. Daarvoor zijn drie redenen te bedenken. Ten eerste bestaat de technologie al 16 jaar. Nokia ontwikkelde het en nu Microsoft sinds 2014 eigenaar is door de overname van Nokia, kan de technologiegigant er businesskansen mee grijpen.

Een tweede reden voor een grote kans op succes is dat de ervaringen met de Google Glass bril hebben laten zien wat wel en niet werkt. En tenslotte biedt de Mixed Reality van de HoloLens precies dat wat bedrijven nodig hebben om efficiënt te kunnen werken. Denk aan ondersteuning op afstand, van bijvoorbeeld servicemedewerkers, tot en met het tonen van een ontwerp met daarin alle wensen van de klant verwerkt.

Large of Small pakket?

In het geval u het Large pakket afneemt dan zijn de reiskosten binnen Nederland inbegrepen. Wanneer u een Small pakket voor bij u op locatie boekt, dan berekenen wij €0,35 ex BTW per kilometer.

Een Hololens Small pakket, dus zonder lokaal netwerk voor opnamen en het live meekijken, boekt u al vanaf €795,-  exclusief 21% BTW en reiskosten.

Boekingen & info

Neem contact op met Urban Events. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van een passend programma.

Wij zijn bereikbaar op:

0318 – 842 466 of stuur een bericht.

Operator

De operator helpt bij het aanscherpen van uw vraag of doelstelling. Ze kennen de techniek en applicaties zeer goed, hebben veel ervaring met Augmented Reality en de beleving die daarbij komt kijken.

De operator weet op een heldere wijze door te vragen als iets niet meteen duidelijk is. Meekijkers worden actief aangespoord om ook eens de Hololens te proberen.